22.5.2016
SnacksitTerveellisemmät onion ringsit!
Kuka muistaa vielä kukkakaali wingsit? Ohje täällä. Tämä herkullinen gluteeniton ja vegaani marinadi sopii erinomaisesti myös rapeiden sipulirenkaiden tekoon. Korvasin gluteenittoman jauhoseoksen tällä kertaa maissi- ja riisijauhoilla (50:50) ja ripauttelin sekaan vielä cayenne-pippuria. Öljyn määrää vähensin myös 1/3 desiin. Oi nam, nämä herkut valmistuivat uunissa reilussa 15 minuutissa. Dippailuun soveltuu erinomaisesti tulinen salsa! Nyt kokeilemaan!
22.5.2016
SnacksitTerveellisemmät onion ringsit!
Kuka muistaa vielä kukkakaali wingsit? Ohje täällä. Tämä herkullinen gluteeniton ja vegaani marinadi sopii erinomaisesti myös rapeiden sipulirenkaiden tekoon. Korvasin gluteenittoman jauhoseoksen tällä kertaa maissi- ja riisijauhoilla (50:50) ja ripauttelin sekaan vielä cayenne-pippuria. Öljyn määrää vähensin myös 1/3 desiin. Oi nam, nämä herkut valmistuivat uunissa reilussa 15 minuutissa. Dippailuun soveltuu erinomaisesti tulinen salsa! Nyt kokeilemaan!
Onion ringsit
-
Ainekset
- 0,5 dl vettä
- 1/3 dl öljyä
- 0,5 dl maissi- ja riisijauhoja (50:50)
- 1 tl valkosipulijauhetta
- ripaus cayennepippuria
- ripaus suolaa
- 1 tl väkevää chilikastiketta
Tee näin
Sekoita aineet ja anna turvota n. 5 minuuttia. Marinadista riittää 1-2 kahdelle isolle sipulille. Kuori ja lohko sipulit, irroittele renkaat ohuemmiksi renkaiksi. Paista 225 asteisessa kiertoilmauunissa n. 15 minuuttia.