11.6.2017
Karkit ja patukatRiisisuklaata
Kiitos sille joka joskus keksi ja kehitti riisisuklaan! Tää herkku on vaan niin toimiva, et sitä on saatava aika ajoin! Kokonaisuus on niinkin yksinkertainen kuin raakasuklaata ja riisikakkuja sekaisin! Mutta koska sitä pitää aina vähän välillä jotain muutella niin tällä kertaa sekaan meni myös goji-marjoja sekä taatelikuutioita ja vaniljajauhetta.
11.6.2017
Karkit ja patukatRiisisuklaata
Kiitos sille joka joskus keksi ja kehitti riisisuklaan! Tää herkku on vaan niin toimiva, et sitä on saatava aika ajoin! Kokonaisuus on niinkin yksinkertainen kuin raakasuklaata ja riisikakkuja sekaisin! Mutta koska sitä pitää aina vähän välillä jotain muutella niin tällä kertaa sekaan meni myös goji-marjoja sekä taatelikuutioita ja vaniljajauhetta.
Riisisuklaata
-
Ainekset
- 2-3 isompaa riisikakkua
- 2-3 rkl goji-marjoja
- 2 rkl taatelikuutioita
- ripaus vaniljajauhetta
- n. 1,5 dl raakasuklaamassaa vesihauteessa (alle 45 asteisessa) sulatettuna / Voit vaihtoehtoisesti sulattaa n 1 dl kaakaovoita ja lisätä sekaan raakakaakaojauhetta n. 2-3 rkl sekä hieman makeutusta esim. kookospalmusokeria.
- *VINKKI: kokeile taatelikuutioiden/gojimarjojen lisäksi tai tilalla muita kuivattuja marjoja tai hedelmiä, raastettua appelsiininkuorta, tuoretta minttua tai pähkinöitä tuomaan vaihtelua lopputulokseen!
Tee näin
Pilko riisikakut ja muut aineet vuokaan (esim leipävuoka tms) Valmista raakasuklaa ja valuta se riisikakkuseoksen päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa n. puolisen tuntia. Murra paloiksi ja nauti.