17.7.2017

Pääruoat

Mustapapuspagetti

Sain testiin mustista pavuista valmistettuja spagetteja ja ne kyllä yllätti erittäin positiivisesti kaikki ennakko-odotukset. Maku on hyvin sama kuin normi pastassa, eikä siitä uskoisi, että valmistukseen on käytetty vain proteiini- ja kuitupitoisia luomu papuja sekä vettä! Luontaisesti gluteeniton mustapapuspagetti sisältää proteiineja huimat 45,1g/100 grammassa, hiilareita 16,2 g/100 grammassa. Valmistusaika on nopea, spagetit valmistuvat 5 minuutissa kiehuvassa vedessä ja tekaisin näistä varsinaista pikaruokaa (kiitos Tiina sinulle taannoin jakamastasi ohjeesta!)

Mustapapuspagetti

  • Ainekset

  • 100 g Mustapapuspagettia
  • 1 dl maapähkinöitä
  • 1 dl aurinkokuivattua tomaattia
  • 1-2 kevätsipulia
  • 0,5-1 dl fetajuustoa
  • pinnalle ripaus oliiviöljyä
  • ripaus suolaa ja mustaa pippuria

Valmista spagetti ohjeen mukaan. Lisää sekaa pieneksi pilkottu sipuli, pähkinät, aurinkokuivattua tomaattia, öljyä ja mausteet.