17.7.2017
PääruoatMustapapuspagetti
Sain testiin mustista pavuista valmistettuja spagetteja ja ne kyllä yllätti erittäin positiivisesti kaikki ennakko-odotukset. Maku on hyvin sama kuin normi pastassa, eikä siitä uskoisi, että valmistukseen on käytetty vain proteiini- ja kuitupitoisia luomu papuja sekä vettä! Luontaisesti gluteeniton mustapapuspagetti sisältää proteiineja huimat 45,1g/100 grammassa, hiilareita 16,2 g/100 grammassa. Valmistusaika on nopea, spagetit valmistuvat 5 minuutissa kiehuvassa vedessä ja tekaisin näistä varsinaista pikaruokaa (kiitos Tiina sinulle taannoin jakamastasi ohjeesta!)
17.7.2017
PääruoatMustapapuspagetti
Sain testiin mustista pavuista valmistettuja spagetteja ja ne kyllä yllätti erittäin positiivisesti kaikki ennakko-odotukset. Maku on hyvin sama kuin normi pastassa, eikä siitä uskoisi, että valmistukseen on käytetty vain proteiini- ja kuitupitoisia luomu papuja sekä vettä! Luontaisesti gluteeniton mustapapuspagetti sisältää proteiineja huimat 45,1g/100 grammassa, hiilareita 16,2 g/100 grammassa. Valmistusaika on nopea, spagetit valmistuvat 5 minuutissa kiehuvassa vedessä ja tekaisin näistä varsinaista pikaruokaa (kiitos Tiina sinulle taannoin jakamastasi ohjeesta!)
Mustapapuspagetti
-
Ainekset
- 100 g Mustapapuspagettia
- 1 dl maapähkinöitä
- 1 dl aurinkokuivattua tomaattia
- 1-2 kevätsipulia
- 0,5-1 dl fetajuustoa
- pinnalle ripaus oliiviöljyä
- ripaus suolaa ja mustaa pippuria
Valmista spagetti ohjeen mukaan. Lisää sekaa pieneksi pilkottu sipuli, pähkinät, aurinkokuivattua tomaattia, öljyä ja mausteet.