Marinoidut lohipalat salaattipedillä
Itsenäisyyspäivänä varmasti monessa kodissa katetaan pöytä kauniisti ja tarjoillaan mitä ihanampia herkkuja. Onko sinulla jokin itsenäisyyspäivän must ruokajuttu tai traditio? Tänä vuonna saan seuraksi rakkaan ystävän lapsensa kanssa joten me varmasti tullaan katsomaan itsenäisyyspäivän vastaanottoa erilaisten herkkujen kera. Yksi kiva tarjottava on nämä salaattipedillä tarjoiltavat lohipalat jotka ovat marinoituneet hunajassa ja valkosipulissa.
Marinoidut lohipalat salaattipedillä
Itsenäisyyspäivänä varmasti monessa kodissa katetaan pöytä kauniisti ja tarjoillaan mitä ihanampia herkkuja. Onko sinulla jokin itsenäisyyspäivän must ruokajuttu tai traditio? Tänä vuonna saan seuraksi rakkaan ystävän lapsensa kanssa joten me varmasti tullaan katsomaan itsenäisyyspäivän vastaanottoa erilaisten herkkujen kera. Yksi kiva tarjottava on nämä salaattipedillä tarjoiltavat lohipalat jotka ovat marinoituneet hunajassa ja valkosipulissa.
Lohipalat marinoituna hunajalla ja valkosipulilla, herkullisella salaattipedillä:
Ainekset
- (n. 500 g lohta)
2 rkl juoksevaa hunajaa,
2 rkl öljyä,
1 valkosipulin kynsi pieneksi pilkottuna,
suolaa ja mustapippuria
Salaattiin tarviset;
- reilun nipun salaattia,
- minitomaatteja,
- tummia viinirypäleitä,
- porkkanaa
- sipulia.
Tee näin:
- Valmista ensin marinadi kalapaloille.
- Levitä seos kalapalojen päälle ja anna marinoitua ainakin 30 minuuttia. Paista kalat tämän jälkeen keskilämmöllä pannulla (tilkassa öljyä).
- Valmista salaatti. Nostele kalapalat salaattipedin päälle ja tarjoile.