17.1.2016

Kakut

Mango-passion raakakakku

Makuna tässä kakussa on raikas mango-passion ja miehen isä sanoikin kakkua maistellessaan ettei uskoisi syövänsä raakakakkua, maku oli hänen mukaansa kuin jäätelöä. Resepti löytyy alla.

Mango-passion raakakakku

Ainekset

Pohja

  • 1,5 dl manteleita
  • 1 dl kookosjauhoja
  • 0,5 tl vaniljajauhetta
  • 5 viikunaa (voit käyttää myös medjoultaateleita)

Täyte

  • 3 dl cashewpähkinöitä (yön yli liotettuja, tai väh. 3 tuntia)
  • 5 taatelia
  • 1 dl kookosjauhoja
  • 1 dl tocoa (riisinlesejauhe)
  • 2 passion hedelmää
  • 300 g mangoa
  • (pinnalle passion hedelmää, kiiviä, appelsiinia)

Tee näin

Sekoita pohjan ainekset tehosekoittimella hienoksi, lisää tarvittaessa sekaan viikunoita, jotta saat pohjasta tahmean taikinamaisen. Painele pohja n. 18cm leveään irtopohjavuoan pohjalle tiiviisti, käytä pohjalla leivinpaperia. Valmista täyte sekoittamalla ainekset tehosekoittimessa. Kaada seos pohjan päälle ja nosta kakku pakastimeen kunnes se on jähmettynyt. Ota kakku pakkasesta ja koristele.