15.9.2020
MakeatKolmen ainesosan proteiinivaahto
Tämän ohjeen suosittelen lämpimästi lukaisemaan huolella läpi, sillä tämä on eittämättä yksi omia suosikkejani! Et todellakaan uskoisi lopputuloksesta mistä tämä on tehty, sillä tämä superkuohkea, hieman jopa kermavaahtomainen koostumus on peräisin tasan kolmesta ainesosasta (lue ohjeet huolella sillä työvaiheet on tärkeää tehdä juuri tässä järjestyksessä lopputulosen saamiseksi). Ohje ei siis ole myöskään vaikea tai työläs tehdä. Itse valmistus tapahtuu noin kymmenessä minuutissa. Sitä ennen sinulla on kuitenkin syytä valmistella pilkkomalla puolikas banaani ja laittamalla se pakastimeen noin puoleksi tunniksi…
15.9.2020
MakeatKolmen ainesosan proteiinivaahto
Tämän ohjeen suosittelen lämpimästi lukaisemaan huolella läpi, sillä tämä on eittämättä yksi omia suosikkejani! Et todellakaan uskoisi lopputuloksesta mistä tämä on tehty, sillä tämä superkuohkea, hieman jopa kermavaahtomainen koostumus on peräisin tasan kolmesta ainesosasta (lue ohjeet huolella sillä työvaiheet on tärkeää tehdä juuri tässä järjestyksessä lopputulosen saamiseksi). Ohje ei siis ole myöskään vaikea tai työläs tehdä. Itse valmistus tapahtuu noin kymmenessä minuutissa. Sitä ennen sinulla on kuitenkin syytä valmistella pilkkomalla puolikas banaani ja laittamalla se pakastimeen noin puoleksi tunniksi…
Kolmen ainesosan proteiinivaahto
Ainekset
- 1/2 jäinen banaani lohkoina
- 2 dl pakastemarjoja
- 1 dl heraproteiinia (maustamaton tai vaniljan makuinen)
Tee näin
- Kuori ja pilko puolikas banaani ja laita se pakastimeen vähintaa puoleksi tunniksi.
- Ota banaani pakastimesta sekä 2 dl pakastemarjoja (voit käyttää tässä mitä tahansa marjoja -> kuvissa itselläni puolet pakastemansikkaa ja -vadelmaa). Soseuta jäiset marjat sekä banaani sauvasekottimella reilun kokoisessa leivontakulhossa.
- Kun marjat ja banaani on soseutettu (on tärkeää, että ne ovat jäisiä, älä siis sulata niitä) lisää tämän jälkeen soseen sekaan heraproteiini ja vaihda sähkövatkaimeen (käytä vispilöitä). Sekoita sähkövatkaimella noin reilu viisi minuuttia, kunnes seos on tarpeeksi vaahtoutunut (lopputulos vaahtoutuu moninkertaiseksi, tämän takia kannattaa käyttää reilun kokoista leivontakulhoa).
- Tarjoile välittömästi.