29.12.2017
MakeatEspresso suklaamousse chiasta
Haluan laittaa jakoon yhden yksinkertaisimmista jälkiruoista joilla voi kevyesti herkutella. Tämä sopii erinomaisesti kaikille kahvin ystäville.
29.12.2017
MakeatEspresso suklaamousse chiasta
Haluan laittaa jakoon yhden yksinkertaisimmista jälkiruoista joilla voi kevyesti herkutella. Tämä sopii erinomaisesti kaikille kahvin ystäville.
Espresso suklaamousse chiasta yhdelle
Ainekset
- 1,5 rkl chiansiemeniä
- 2 dl espressoa / vahvaa kahvia
- 2-3 medjoul taatelia
- ripaus vaniljajauhetta
- pinnalle 1 dl maitoa vaahdotettuna sekä puutarhavadelmia
Tee näin
Sekoita chiansiemenet kahviin ja anna niiden turvota yön yli tai vähintään kolme tuntia. Lisää sekaan taatelit (poista kivet) ja vaniljajauhe. Sekoita tehosekoittimella kuohkeaksi vaahdoksi ja nosta annos laseihin/kulhoihin. Valmista maitovaahto lämmittämällä maitoa hetken kattilassa ja vispaamalla se tämän jälkeen vaahdoksi, tai maihtovaahdottimella. Nosta maitovaahto annoksen päälle ja koristele halutessasi vadelmilla.