21.5.2019
MakeatAurinkokulhot (vegaani)
Aurinkoa sun lautaselle! Tämä herkullisen jälkiruoan voi valmistaa vaikka viikonlopun pitkälle aamiaiselle tai nautiskella sopivan hetken tullen jälkiruoaksi, kun mieli tekee jotain hyvää. Kermainen kookoskerma on maustettu persikalla, passion hedelmällä, mantelirouheella. Sen voit makeuttaa halutessasi tilkalla hunajaa tai kookossokeria.
21.5.2019
MakeatAurinkokulhot (vegaani)
Aurinkoa sun lautaselle! Tämä herkullisen jälkiruoan voi valmistaa vaikka viikonlopun pitkälle aamiaiselle tai nautiskella sopivan hetken tullen jälkiruoaksi, kun mieli tekee jotain hyvää. Kermainen kookoskerma on maustettu persikalla, passion hedelmällä, mantelirouheella. Sen voit makeuttaa halutessasi tilkalla hunajaa tai kookossokeria.
Kookos aurinkokulhot
Ainekset (2 annosta)
- 1 prk kookoskermaa ((esim Pirkka))
- 5-6 kpl persikanpuolikkaita (pilkottuna)
- 1 kourallinen manteleita (rouheena)
- 1 rkl hunajaa/kookossokeria
- 1 kpl passionhedelmää
- pinnalla persikkaa, passionhedelmää, mantelia ja limen siivu
Tee näin:
- Pilko persikat (käytä omassa mehussa säilöttyjä perikan puolikkaita) lohkoiksi ja kourallinen manteleita rouheeksi ja sekoita kookoskerman sekaan. Lisää sekaan passionhedelmän sisusta ja sekoita. Maista ja mausta tarvittaessa hunajalla tai kookoskermalla. Tarjoile.