6.6.2020
MakeatVadelma-raparperi tuorepuuro
Olen tykästynyt tällaisiin aamu-/iltapalalautasiin johon olen yhdistänyt tuorepuuroa, keitettyä raparperi-vadelmahilloketta eikä siinä vielä kaikki, koko setin kruunaa vielä tilkkanen luonnonjogurttia (mangolla makeutettuna) sekä marjoja. Haha, kuulostaa monimutkaiselta, mutta on kaikkea muuta.
Raparperin varret pikottuna ja keitettynä yhdessä vadelman kanssa. Bueno. Tämä yhdistelmä ei kuitenkaan ole makea, vaikka sekaan laitoinkin hieman vaniljajauhetta. Jos hieman makeampi vaihtoehto on suusi mukainen lisää sekaan esim hunajaa tai agavesiirappia, sekoita hieman.
6.6.2020
MakeatVadelma-raparperi tuorepuuro
Olen tykästynyt tällaisiin aamu-/iltapalalautasiin johon olen yhdistänyt tuorepuuroa, keitettyä raparperi-vadelmahilloketta eikä siinä vielä kaikki, koko setin kruunaa vielä tilkkanen luonnonjogurttia (mangolla makeutettuna) sekä marjoja. Haha, kuulostaa monimutkaiselta, mutta on kaikkea muuta.
Raparperin varret pikottuna ja keitettynä yhdessä vadelman kanssa. Bueno. Tämä yhdistelmä ei kuitenkaan ole makea, vaikka sekaan laitoinkin hieman vaniljajauhetta. Jos hieman makeampi vaihtoehto on suusi mukainen lisää sekaan esim hunajaa tai agavesiirappia, sekoita hieman.
Näin teet maittavan tuorepuuron
Tuorepuuro
- 1,5rkl chiansiemeniä
0,5 dl kaurahiutaleita
(2 rkl auringonkukansiemeniä)
1 rkl pellavansiemenrouhetta
2,5 dl mantelimaitoa
Raparperi-vadelmahilloke
(tee kerralla enemmän!)
-
useampi raparperin varsi, kuorittuna ja pilkottuna
reilu kourallinen vadelmia
kattilan pohjalle tilkka vettä
1 tl vaniljajauhetta - kun olet keittänyt n. 5-10 minuuttia, lisää makeutus ja anna jäähtyä
Pinnalle:
- valion makeuttamatonta mango-luonnonjogurttia
tuoreita vadelmia