6.3.2021
Kakut4 ainesosan jauhottomat browniet
Herkullista huomenta. Nämä neljän ainesosan jauhottomat vegaanibrowniet on vain pakko testata! Lopputulos on ihanan tahmea ja kevyt puhumattakaan itse taikinasta (joka tekee mieli syödä jo ennen paistamista). Tälle ei löydy riittävästi ylistyssanoja, ihastu!
6.3.2021
Kakut4 ainesosan jauhottomat browniet
Herkullista huomenta. Nämä neljän ainesosan jauhottomat vegaanibrowniet on vain pakko testata! Lopputulos on ihanan tahmea ja kevyt puhumattakaan itse taikinasta (joka tekee mieli syödä jo ennen paistamista). Tälle ei löydy riittävästi ylistyssanoja, ihastu!
4 ainesosan jauhottomat browniet
-
Ainekset
- 2 kpl kypsiä reilun kokoisia banaaneita*
- 1 dl sokeritonta maapähkinävoita
- 1 dl kaakojauhetta (sokeriton tumma kaakaojauhe)
- 0,5 tl leivinjauhetta
Tee näin
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen (kiertoilma). Käytä banaaneja (kuorineen) ensin pari minuuttia mikrossa, että ne pehmenevät hieman. Kuori banaanit ja muussaa ne haarukalla mahdollisimman sileäksi mössöksi. Lisää sekaan maapähkinävoi, sekoita hyvin. Lisää kaakaojauhe ja leivinjauhe ja sekoita taikina haarukalla hyvin. Kaada taikina voideltuun uunivuokaan ja levitä se noin sentin paksuiseksi levyksi (taikina ei hirveästi kohoa / leviä enää paistamisen aikana). Paista uunissa n. 20 minuuttia, nosta brownie uunista anna jäähtyä hetki ja leikkaa sopiviksi annospaloiksi.