27.10.2015
MakeatAvainsanat
GluteenitonMaailman parhaat pannukakut
Jälleen uusi pannukakkuresepti? Blaah, toivottavasti jatkat kuitenkin lukemistä vielä pidemmälle, sillä tämä viimeisen resepti on eittämättä PARAS tähän mennessä! Ja niille jotka ovat kyllästyneet näihin banaanilettuihin muodossa jos toisessa voin kertoa, että nämä pannukakut eivät sisällä lainkaan banaania! (toim.huom. pidän kyllä itsekin banaaniletuista, mutta vaihtelu on vaihtelua!)
27.10.2015
MakeatAvainsanat
GluteenitonMaailman parhaat pannukakut
Jälleen uusi pannukakkuresepti? Blaah, toivottavasti jatkat kuitenkin lukemistä vielä pidemmälle, sillä tämä viimeisen resepti on eittämättä PARAS tähän mennessä! Ja niille jotka ovat kyllästyneet näihin banaanilettuihin muodossa jos toisessa voin kertoa, että nämä pannukakut eivät sisällä lainkaan banaania! (toim.huom. pidän kyllä itsekin banaaniletuista, mutta vaihtelu on vaihtelua!)
Pannukakut n. 4 kpl
Ainekset
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1 muna
- 1 dl raejuustoa
- ripaus vaniljajauhetta ja laadukasta suolaa
- 0,5 tl leivinjauhetta
Tee näin
Sekoita ainekset sauva- tai tehosekoittimella. Paista pannukakut paistinpannulla kookos- tai oliiviöljyssä – keskilämmöllä! Seos on melko paksua, mutta nostelemalla lusikalla taikinaa pannulle (ja hieman painelemalla seosta) onnistuivat omat pannukakkuni ainakin hyvin. Varo polttamasta pannukakkuja, paista niitä ennemmin miedolla kuin keskilämmöllä. Pannukakut voit kääntää kun niihin muodostuu pieniä ”reikiä”. Nauti heti tuoreiden marjojen tai hedelmien kera.