27.10.2015

Makeat

Avainsanat

Gluteeniton

Maailman parhaat pannukakut

Jälleen uusi pannukakkuresepti? Blaah, toivottavasti jatkat kuitenkin lukemistä vielä pidemmälle, sillä tämä viimeisen resepti on eittämättä PARAS tähän mennessä! Ja niille jotka ovat kyllästyneet näihin banaanilettuihin muodossa jos toisessa voin kertoa, että nämä pannukakut eivät sisällä lainkaan banaania! (toim.huom. pidän kyllä itsekin banaaniletuista, mutta vaihtelu on vaihtelua!)

Pannukakut n. 4 kpl

Ainekset

  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1 muna
  • 1 dl raejuustoa
  • ripaus vaniljajauhetta ja laadukasta suolaa
  • 0,5 tl leivinjauhetta

Tee näin

Sekoita ainekset sauva- tai tehosekoittimella. Paista pannukakut paistinpannulla kookos- tai oliiviöljyssä – keskilämmöllä! Seos on melko paksua, mutta nostelemalla lusikalla taikinaa pannulle (ja hieman painelemalla seosta) onnistuivat omat pannukakkuni ainakin hyvin. Varo polttamasta pannukakkuja, paista niitä ennemmin miedolla kuin keskilämmöllä. Pannukakut voit kääntää kun niihin muodostuu pieniä ”reikiä”. Nauti heti tuoreiden marjojen tai hedelmien kera.