19.6.2016
Karkit ja patukatKookoskeksit
Olen aika vähän tehnyt keksejä, vaikka ne tuntuvat varsinkin kolmevuotiaalle maistuvan, miksihän kaikki lapset pitävät kekseistä? No ne ovat varsinkin pieneen käteen sopivia nakerreltavia.
Nämä ovat helppoudessaan samaa luokkaa kuin kaurakeksien valmistus, mutta kookoksen pehmeä maku sekä keksin pehmeä koostumus kyllä toimi ainakin omassa suussani. Lyhyen ytimetikkäästi jätän sinulle vain reseptin tähän, ota talteen ja testaa!
19.6.2016
Karkit ja patukatKookoskeksit
Olen aika vähän tehnyt keksejä, vaikka ne tuntuvat varsinkin kolmevuotiaalle maistuvan, miksihän kaikki lapset pitävät kekseistä? No ne ovat varsinkin pieneen käteen sopivia nakerreltavia.
Nämä ovat helppoudessaan samaa luokkaa kuin kaurakeksien valmistus, mutta kookoksen pehmeä maku sekä keksin pehmeä koostumus kyllä toimi ainakin omassa suussani. Lyhyen ytimetikkäästi jätän sinulle vain reseptin tähän, ota talteen ja testaa!
Pehmeät kookoskeksit, pellillinen n. 15 kpl
-
Ainekset
- 2 kananmunaa
- 1 dl kookosöljyä (nestemäiseksi sulatettuna)
- 2 dl kookoshiutaleita
- 3 rkl kaurajauhoja
- 4 rkl hunajaa (tai muuta makeutusta; esim kookossokeria)
- 1 tl leivinjauhetta
Tee näin
Sekoita ainekset tehosekoittimessa ja nostele ruokalusikallisia taikinää leivinpaperin päälle, jätä keksien väliin riittävästi tilaa sillä ne leviävät uunissa paiston aikaana. Paista keksejä kiertoilmalla 175 asteteessa noin 10 minuuttia.