5.9.2015
KakutUunissa paistettu Mango ”cheesecake”
Terveellistä mango juustokakkua, uunissa paistettuna. Uunissa paistetut juustokakut sisältävät paitsi voita, kermaa (ranskankermaa), ja tuorejuustoa..jos nuo kaikki otetaan pois, mitä laitetaan tilalle???
5.9.2015
KakutUunissa paistettu Mango ”cheesecake”
Terveellistä mango juustokakkua, uunissa paistettuna. Uunissa paistetut juustokakut sisältävät paitsi voita, kermaa (ranskankermaa), ja tuorejuustoa..jos nuo kaikki otetaan pois, mitä laitetaan tilalle???
Uunissa paistettu New York style Mango Cheesecake
Ainekset:
- Pohja:
- 1 dl kookosöljyä
- 1 dl kookospalmusokeria
- 1 muna
- 2,5 dl Speltti-jauhoja (halutessasi gluteenittoman pohjan, korvaa spelttijauhot esim 1/2 riisijauhoja ja 1/2 maissijauhoja)
Täyte
- 300g rasvatonta raejuustoa
- 400g rahkaa
- 2 munaa
- 1 dl koivusokeria
- ripaus vaniljajauhetta
- 2 rkl perunajauhoja
- 1 dl Bonne mangososetta
Tee näin
Sekoita pohjan ainekset tehosekoittimella. Vuoraa 24cm irtopohjavuoka leivinpaperilla ja öljyä reunat kookosöljyllä. Painele taikina jauhotetuin käsin vuoan pohjalle ja reunoille. Laita jääkaappiin, siksi aikaa kun valmistat täytteen.
Sekoita raejuusto tehosekoittimessa mahdollisimman sileäksi, lisää rahka, kananmunat, makeutus, mango sekä perunajauhot. Kaada seos vuokaan ja paista 175 asteisessa uunissa (kiertoilma) n. 35 minuuttia. Ota uunista ja anna jäähtyä ainakin tunti ennen kuin irrotat kakun irtopohjavuoasta. Tarjoile mangososeeen kera.