4.2.2018
Keksit ja browniet4 ainesosan herkkukeksit
Nyt lähtee taas jakoon yks helppookin helpompi resepti jossa ei tarvitse sekoitella kuin neljä ainesosaa ja silti lopputulos on herkku välipala, jolla voi nautiskella ilman omantunnon tuskia vaikka päiväkahvin kera.
4.2.2018
Keksit ja browniet4 ainesosan herkkukeksit
Nyt lähtee taas jakoon yks helppookin helpompi resepti jossa ei tarvitse sekoitella kuin neljä ainesosaa ja silti lopputulos on herkku välipala, jolla voi nautiskella ilman omantunnon tuskia vaikka päiväkahvin kera.
4 ainesosan herkkukeksit
Ainekset
(ohjeella valmistuu n. 10 kpl kämmenen kokoisia keksejä)
- 2 dl saksanpähkinöitä
- 3 rkl maapähkinävoita maapähkinävoita
- 2 banaania
- 2 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
Vinkki: (jos haluat tuunailla keksejä vielä niin sekaan sopisivat hyvin esim. 1 tl ceylonkanelia/ripaus kaakaonibsejä/kourallinen kuivattuja marjoja tai hedelmiä)
Tee näin
Survo banaanit haarukalla tai survimella tasaiseksi mössöksi. Lisää sekaan kaurahiutaleet, rouhitut saksanpähkinät sekä maapähkinävoi ja sekoita taikina tasaiseksi lusikalla/kauhalla. Nostele taikinasta palloja ja muotoile ne käsissä kämmenen kokoisiksi kekseiksi. Asettele keksit uunipellille leivinpaperin päälle. Paista keksejä 200 asteisessa uunissa n. 15-20 minuuttia. Jäähdytä ja nauti.