28.4.2018
MakeatMakeat toastit vappubrunssille
Makeat toastit on helppo ja nopea valmistaa, ne voi tehdä valmiiksi tai laittaa pöytään erilaisia tahnoja, hilloja, marjoja ja hedelmiä jotta jokainen voi koostaa niistä omanlaisensa makean toastin. Leipänä voi tietysti käyttää niitä omia suosikkeja, mulla tässä Fazerin vatsaystävällinen 100% kauraleipä. Leivät voi paahtaa juuri ennen tarjoilua (tai sitä mukaa) paahtimessa tai vaihtoehtoisesti pannulla tilkassa kookosöljyä tai gheetä. Lisää makua leipiin saa lisäämällä öljyn sekaan ripauksen tuoretta ceylonkanelia (ja kookossokeria), lääh ja tästä tulee myös aivan vastustamaton tuoksu keittiöön!
28.4.2018
MakeatMakeat toastit vappubrunssille
Makeat toastit on helppo ja nopea valmistaa, ne voi tehdä valmiiksi tai laittaa pöytään erilaisia tahnoja, hilloja, marjoja ja hedelmiä jotta jokainen voi koostaa niistä omanlaisensa makean toastin. Leipänä voi tietysti käyttää niitä omia suosikkeja, mulla tässä Fazerin vatsaystävällinen 100% kauraleipä. Leivät voi paahtaa juuri ennen tarjoilua (tai sitä mukaa) paahtimessa tai vaihtoehtoisesti pannulla tilkassa kookosöljyä tai gheetä. Lisää makua leipiin saa lisäämällä öljyn sekaan ripauksen tuoretta ceylonkanelia (ja kookossokeria), lääh ja tästä tulee myös aivan vastustamaton tuoksu keittiöön!
Mulla näissä hieman varioitu päälliset, osassa on sokeroimatonta ja lisäaineetonta maapähkinävoita, sellaista crunchy versiota, jossa on vielä kivasti pähkinänpaloja hieman isompana rouheena tuomassa vähän purutuntumaa. Toisissa leivissä käytin kookosjogurttia ja lopuissa sitten ihan suklaanmakuista proteiinivanukasta. Päälliset on sitten banaania, viinirypäleitä, mustikoita, kanelia, kookossiirappia, raakasuklaata, persikoita ja vadelmia. Lisäähän voi keksiä mielin määrin oman maun mukaan! Tosi helppo ja yksinkertainen valmistaa ja kokeilla erilaisia yhdistelmiä.